Meer dan 41 exclusieve webwinkels & meer in Bestel of bel 036-5490369

Voorwaarden Viper Handelsmaatschappij B.V.

Deze site maakt onderdeel uit van Viper Handelsmaatschappij B.V. De op www.gadgetsentrends.nl vermelde wijze van betaling en leveringsvoorwaarde zijn ook op deze site van toepassing.

Terug naar boven

Prijzen

De genoemde prijzen in deze shop zijn in euro's, inclusief B.T.W. en onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Terug naar boven

Verzendkosten

Voor iedere zending in Nederland, met uitzondering van rembours, betaalt u de standaard POST NL of DPD kosten. (€6,95 tot max. €11,95 afhankelijk van gewicht.)

Als u onder rembours bestelt zijn de kosten in Nederland volgens POST NL / DPD (+/- €12,50)
Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)365490369
Voor de buitenlandse verzendkosten hanteren wij de door TNT of DHL berekende prijzen.

Terug naar boven

Levertijden

Wij leveren voorradige producten standaard binnen zeven werkdagen en in principe één dag na ontvangst van betaling.

Indien wij niet binnen de normale leveringstijd kunnen leveren, omdat de producten niet voorradig zijn, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

De levertijd van de bestelde artikelen bedraagt uiterlijk 30 dagen, ingaande op de dag van de ontvangst van de betaling en bij bestelling onder rembours op de eerste werkdag van de besteldatum. Indien de levertijd langer duurt dan deze 30 dagen, stelt Gadgets & Trends u onmiddellijk hiervan in kennis met opgave van de verwachte levertijd. Gaat u hiermee akkoord, dan gaat de nieuwe verwachte levertijd in. Vormt dit voor u een probleem, dan kunt u de koop onmiddellijk ontbinden. Eventuele gedane betalingen betalen wij, in geval van ontbinding zo spoedig mogelijk, maar binnen maximaal veertien dagen na kennisgeving aan u terug.

Terug naar boven

Betaalwijze

Viper Handelsmaatschappij B.V. ondersteunt de volgende elektronische en niet-elektronische betaal methodes.

 • iDeal
 • Bank overschrijving (d.m.v. vooruitbetaling op NL28INGB0006395599 t.n.v. Viper Handelsmaatschappij B.V., Almere)
 • Rembours
 • PayPal
 • Betaling aan ons kantoor te Almere
 • Visakaart / Mastercard (via MultiSafepay : www.multisafepay.com)
 • E-bon (Niet op alle sites beschikbaar) :  E-bon is een generieke cadeaubon, die online te bestellen en te besteden is. Leuk om te geven, maar zeker leuk om te krijgen. Een ideaal cadeau voor online shoppers!

  Viper Handelsmaatschappij B.V.' is acceptant van de E-bon. U kunt uw E-bon hier dus verzilveren!

  Als u de unieke E-boncode invoert in het kortingscodeveld dan wordt de waarde van de E-bon direct verrekend met de bestelling in de winkelwagen.

  Als de waarde van de E-bon hoger is dan het bedrag van de bestelling, dan wordt dat bedrag van de E-bon afgeschreven. De restwaarde van de E-bon blijft beschikbaar voor een volgende online aankoop. Als de waarde van de E-bon lager is dan het bedrag van de bestelling, dan kunt u één van de overige betaalopties van de webshop gebruiken om het restant te voldoen.

 • Klarna Factuur :


  Achteraf betalen met Klarna Factuur


  Koop nu - betaal pas over 14 dagen! Als u kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per post of per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw order mag maximaal een waarde hebben van € 250,-. Door voor deze betaalmethode kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

  Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

  Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn.

  Stapsgewijs betalen met Klarna!

  - Bestel en betaal via Klarna Factuur
  - Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk is.
  - Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt per post of per e-mail uw factuur.
  - Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  - Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  - Orderwaarde maximaal € 250,-.
  - Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

 • AfterPay (Niet op alle sites beschikbaar) :  Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.

  AfterPay voert voor Viper Handelsmaatschappij B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij gadgetsentrends.nl / playseat.nl / verlichtepot.nl / badkamerradio.nl / badkamertelevisie.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300 als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 • De VVV Cadeaubon  Wilt u deze cadeaubon inleveren bij een van onze webwinkel(s) lees dan hier de voorwaarden en meer informatie over het inleveren van VVV cadeaubonnen bij Viper Handelsmaatschappij B.V.

 • YourGift Cards  U kunt ook betalen met YourGift Cards. Nadat u heeft aangeklikt om met een 'YourGift Card' te betalen, dient u het '6280'-nummer achter elkaar in te toetsen samen met de Internetcode. De laatste vindt u onder de kraslaag. Vervolgens dient u de kaart toe te voegen. waarna het systeem rekening zal houden met het bedrag op de kaart.

Terug naar boven

Ontbinden overeenkomst en omruilen

Na ontvangst van het product kunt u binnen een periode van veertien dagen, zonder opgave van redenen de overeenkomst ontbinden en het product retourneren. (Let op onderstaande uitzonderingen !)

U draagt in dit geval zelf de verantwoordelijkheid en de kosten voor de retourzending. Viper Handelsmaatschappij B.V. betaalt in geval van ontbinding, binnen veertien dagen na ontvangstdatum van de retourzending, de betaalde bedragen exclusief verzendkosten terug.

U dient het retour gezonden product ongeschonden en ongebruikt aan Viper Handelsmaatschappij B.V., in de orginele verpakking, te retourneren.

Onderkleding kan vanuit hygiënisch oogpunt niet worden geruild. Ook gegraveerde en bedrukte artikelen alsmede etenswaren en producten waar etenswaren in kunnen worden gebruikt vallen buiten de omruilgarantie.

Ook speciaal voor u bestelde producten (zoals Verlichte en Onverlichte Bloempotten, Aluminium Kabelgoten, Spiegeltelevisie's, Barbecues en andere specifieke producten zoals onderdelen voor producten waarvoor u dan van te voren over zult worden ingelicht) zijn uitgesloten van retour.

Terug naar boven

Retourneren

Na ontvangst van de producten betaalt Viper Handelsmaatschappij B.V. binnen veertien dagen de geretourneerde producten aan u terug. Let op: het gaat hierbij uitsluitend om terugbetaling van de producten! Andere kosten zoals verzendkosten en/of overige kosten (telefonisch contact, faxen etc.) vergoeden wij niet.

Viper Handelsmaatschappij B.V. behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien de verpakking reeds is geopend, gebruikt of beschadigt. Wij stellen u daarvan dan schriftelijk of per email op de hoogte. Dit geldt ook voor eventuele schade aan de producten zelf.

Terug naar boven

Garantie

Viper Handelsmaatschappij B.V. staat ervoor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Viper Handelsmaatschappij B.V. herstelt of vervangt het geleverde als binnen acht dagen na levering blijkt dat de producten niet goed zijn (bij normaal gebruik) of niet overeenkomen met de bestelde producten.

U dient, na constatering van een gebrek binnen een redelijk termijn, uiterlijk binnen acht dagen na ontvangst van goederen, daarvan melding te maken bij Viper Handelsmaatschappij B.V. via e-mail of telefoon, waarna u de ontvangen producten direct gefrankeerd aan Gadgets & Trends terugstuurt.

Als u de producten ongefrankeerd terugstuurt zijn wij genoodzaakt, de extra kosten die wij moeten betalen om het pakketje te ontvangen, aan u door te rekenen.

Alle door Viper Handelsmaatschappij B.V. geleverde elektronische producten hebben een garantie van minstens één jaar.

Terug naar boven

Wet- en regelgeving

Viper Handelsmaatschappij B.V. houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving met speciale aandacht voor consumentenwetgeving.

De wetgeving ten aanzien van sterke drank is per land verschillend. De klant neemt zijn eigen verantwoordelijkheid voor de import van sterke drank in zijn vestigingsland.

Terug naar boven

Gegevensbeheer en privacy

Wanneer u bij Viper Handelsmaatschappij B.V. een bestelling doet, is het uiteraard noodzakelijk dat u ons die gegevens verstrekt die wij nodig hebben om het product bij u te laten bezorgen. Wij zullen uw gegevens nooit en te nimmer aan derden verstrekken en/of verkopen. Alleen daar waar noodzakelijk is om de bestelling afgeleverd te krijgen.

De door u aan Viper Handelsmaatschappij B.V. verstrekte informatie wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld.

Viper Handelsmaatschappij B.V. biedt de klant de mogelijkheid de toezending van geadresseerde (al dan niet elektronische) reclame op elk gewenst moment stop te zetten. U kunt daarvoor een e-mail, fax of brief sturen waarna uw gegevens uit het mailingbestand van Viper Handelsmaatschappij B.V. zal worden verwijderd. Wij zenden reclame of nieuwsbrieven overigens alleen op uw eigen verzoek toe.

Mocht u als klant uw gegevens willen inzien, corrigeren of laten verwijderen, dan kunt u dit via e-mail of telefonisch aan ons melden.

Terug naar boven

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer.

Viper Handelsmaatschappij B.V. gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Viper Handelsmaatschappij B.V. geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Viper Handelsmaatschappij B.V., dan kunt u een e-mail sturen via dit emailadres. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Terug naar boven

Speciale situaties

Viper Handelsmaatschappij B.V. houdt zich ten aller tijde het recht voor klanten te weigeren die op wat voor manier dan ook geprobeerd hebben misbruik te maken van de diensten van Viper Handelsmaatschappij B.V. of bij één van onze andere webshops.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of onze artikelen of wilt u nog ergens anders informatie over hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Klik hier voor onze contact gegevens

Terug naar boven

© 2015 TileVision, de badkamertelevisie. Streamless 5.1.0